Tuesday, April 24, 2012

Trip To Penang hari pertama

salam semua!!!! :))

on 15.4.2012,, bersamaan dengan hari lahir zizan!! weehee!! 1st tyme aku buat kerja gila . . aku buat video untuk dia . . then hantar video 2 kepada jozanners fan club at fb!! haha . . sumpa mereng aku tyme 2! *nak tau video yang mana,, try cari sendiri di youtube ok . . :))

drop cite itu . . sekarang ni nak cerita mengenai trip kami ke penang . . 

video
hayati video auntie2 ni!! haha

alhamdulillah,, perjalanan kami ke penang berjalan dengan lancar . . walau pun sedikit letih . . tapi,, sampai juga kami . . kami berhenti rehat hanya sekali . . iaitu di RNR Tapah . . memang menjadi favorite semua orang rasanya . . kalau ke mana-mana mensti akan singgah di RNR Tapah . . 

kami singgah makan,, then sambung perjalanan . . sampai di penang,, check in di apartmen Bayu Mas . . then rest sekejap . . and!! x dilupakan untuk solat jamak!! :)) then petang-petang sikit,, kami pergi ke pantai . . mulanya agak takut-takut sebab,, beberapa hari sebelum pergi ke penang,, telah berlakunya gegaran di Aceh! ok . . buat pertama kalinya,, aku merasa gegaran itu!! and Penang pon adalah antara salah sebuah negeri yang turut terdedah kepada Tsunami . . 

tapi,, kami g jugak ke pantai . . ngeh ngeh ngeh!! degil betol . . sebat bontot kang~ haha . . hari pertama di Penang memang x da jadual papa . . dan lepak di tepi pantai memang la seronok! siap ada yang naik kuda ,, main fresbe,, sand castle,, and jugak terjun-terjunkan orang dalam air !! #damn! aku turut terkena tempias! haha

tapi alhamdulillah . . kami seronok berada di Penang untuk hari pertama . . .

my classmate yang turun laut petang tue!

da ada gaya berkawad da aku tengok!! hahaha

dari depan; Aida Walid, Kak Suzy, Kak Ana, Atin, and Ana.. 


Adilah dan Aku..kami kaki ronggeng~ 

Fatin A'mirah !! cinta hati sanubari saya !!

|
|
|
|
|
|
|
v

HAI SEMUA . . SAYA DI PENANG!!!!

perlu ke besarkan gambar ni?? hahaha . . 
nantikan entry Trip To Penang hari kedua ya!! :)

thankz sudi baca dan doakan aku . .
 heart,
 
suka suki kehidupan aku . . like kalau suka ya . .

No comments:

Post a Comment

mau sembang dengan faratina ??
sembang sini ok . .
syg semua !!

background