Wednesday, August 3, 2011

sape aku stalk hari ni..... #ep 2#

heloo world !!
seronok pulak saya bila dapat feedback yang memberangsangkan di sahabat blogger.. ramai yang rajin comment2 di situ.. :) thnkz aizat masok kan saya dalam group 2.. :)

cuba tengok ini..

orang 1st yang respond post 2 adalah die...


moh kita stalk belog die..


hye ku,, saya stak blog ku ni.. huhu.. eh2.. sedapnya gambar wordless wednesday 2.0 dia.. nyamnyamnyam.. nasib baik saya sudah buka puasa.. kalo tidak.. makruh puasa saya.. :p.. eh jap.. itu gambar roti burger kan?? kenapa saya nampak macam pancake?? haha.. *malu sudah.. * mm very simple blog.. tapi banyak info.. good2... :).. 

p/s : asal follower ku ramai gile??? ini yang saya jelesssss ni.. :)

orang ke 2 yang respond post itu adalah gadis ini..



cun nye muke!! huhu.. xde pimples pon oo.. ini yang cemburu buta 5 saat ni.. jap2.. macam mana awk buat header 2 yea?? chantik la pulak.. nak belaja dari awak boleh?? huhu.. entry yang betul-betul tarik minat saya dalam blog awk nak tau tak yang mana.. yang tentang khairul fahmi putus ngn elia.. apa eh kes diaorang sebenarnya?? cam seday la pulak kalo da putus tunang macam itu.. tapi mesti ada hikmah disebalik apa yang berlaku kan.. :) eh-eh,, saya rajin.. saya sudah follow awk!! :)

p/s: jangan lupe untuk ajar kita buat header cantik cam itu tau.. :) neway,, nice blog..

next c budak nakal ni pulak..



haloo syabab.. kalau saya tengok je parkataan 'syabab' ni kan.. teringat zaman skola rendah dulu.. koko saya name syabab dan fatayat! haha.. *ok lari topik jap* haha.. ok.. cite mengenai blog syabab,, saya tertarik tengok gambar mona lisa korek hidung.. hahaha.. ade je idea orang kan nak buat gambar 2 jadi joke.. tapi betul la.. itu memang pun asam garam time puasa ni.. huhu.. pengisian and ayat syabab menarik.. :) sukesukesuke.. 

p/s: saya sudah like fan page syabab.. 

lastly..



hye mama!! huhu.. *terasa macam panggil mama fara sendiri pulak.. * :p mama.. saya faratina je.. bukan farahtina.. huhu.. tapi,, mana-mana pun sama je.. :) anyway,, kenapa header mama comel gile?? fara pernah terfikir nak buat header cam cartun2 macam yang mama buat tu.. tapi tak berapa reti la.. sebab nanti takut tak menjadi macam apa yang fara fikir kan! haha.. tapi mama punye memang comel... *betul tau.. bukan bodek!!*

p/s: aktif kan mama main blog.. huhu.. sukesukesuke..!

final hope,, getting better. everyday,, syabab berhati mulia,, and mama maszull.. selamat berpuasa eh.. :)

suka suki kehidupan aku . . like kalau suka ya . .

7 comments:

  1. waa!! tq2 :D hehehe..ooo patut la tersalah nma td :D hehehe tq sm! :D

    ReplyDelete
  2. slm...wah teruja mama sbb faratina(ok x hehe)sori yer salah taip nama....mama ucapkan mekacih yer sbb ada juga n3 blog mama..thanks faratina...:)
    mama akan add bloglist fara kat list mama yer...
    semoga selalulah lawat blog mama k...thanks bye...:)

    ReplyDelete
  3. same2 ku azhar!!

    same2 mama.!! haha..ok2.. insyallah fara akan lawat selalu blog mama.. tu,, blog mama da pon fara add kat bloglist fara.. bia fara nmpak kalo mama update status! huhu.. bye ma..

    ReplyDelete
  4. haha.. lucu fara ni.. kamu tu lagi cunnn... header tu senang je, boleyyy je nak ajar.. anytime okay... header tu tekan je kat banner ada la cara nk wat.. easy & fast :) thank you review blog hn.. do keep in touch dear :)

    ReplyDelete
  5. lucu?? hahaha... ape yang lucunye.. :) ok.. will..:)

    ReplyDelete
  6. hahaha!!!! amoi miyasya!!! :)

    ReplyDelete

mau sembang dengan faratina ??
sembang sini ok . .
syg semua !!

background